fata noptii

revista blogurilor

Recenzie : Femeia de la cabina 10 de Ruth Ware

În vis, fata plutea departe, sub valurile puternice și țipetele pescărușilor, în adâncurile reci și întunecate ale Mării Nordului. Ochii ei râzători erau albi și umflați de apa sărată, pielea ei alburie era încrețită, iar hainele, sfâșiate de pietrele ascuțite și transformate în zdrențe.

The Sagittarius's Books

71684162_2502501793315028_7460743185430478848_nDescrierea cărții : 

Jurnalista Lo Blacklock tocmai a primit misiunea vieții ei: o călătorie de presă la bordul exclusivistului vas de croazieră Aurora Borealis, care pornește în voiajul său inaugural în Marea Nordului.
La început, călătoria e cât se poate de plăcută: cabinele sunt luxoase, cinele sunt încântătoare, iar oaspeții — eleganți și șarmanți. Dar, pe măsură ce Aurora Borealis înaintează pe mare, atmosfera devine terifiantă, iar Lo e martoră la ceea ce pare un coșmar înfiorător: o femeie e aruncată peste bord.
Și totuși, pare să nu lipsească niciun oaspete, așa că vasul își continuă voiajul nestingherit, în ciuda încercărilor disperate ale lui Lo de a-i convinge pe cei din jur că s-a întâmplat ceva extrem de grav.

Lo trebuia să aibă parte de o călătorie relaxantă, mai ales când a fost aleasă de șefa ei, o misiune care i-ar putea schimba viața la revista la care lucrează. Înainte…

Vezi articolul original 274 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la octombrie 2, 2019 de în Uncategorized.

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 16.891 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com