fata noptii

revista blogurilor

In dubito cogito ergo sum (Alergia Monicăi Macovei la corupţi şi susţinătorii lor dispare busc când apar interese personale)

„Şi acum, după ce a arătat cu degetul spre marii corupţi din PNL, ar fi gata să accepte susţinerea acestora, a celor care au încercat să destabilizeze în 2012 statul de drept şi a celor care au votat pentru blocarea justiţiei în numeroase cazuri de parlamentari aflaţi în vizorul magistraţilor. Alergia Monicăi Macovei la corupţi şi susţinătorii lor dispare busc când apar interese personale.”
@ Sare’n Ochi

Sare'n Ochi

de Ștefan Ciocan

Cine este această femeie, care se crede un fel de „Căpitanul răzbunării” şi se proclamă singura luptătoare împotriva corupţiei? De unde a apărut Monica Macovei şi cine stă în spatele ei? Ce jocuri face fostul ministru al Justiţiei când se aruncă, fără nicio şansă, în cursa electorală? Răspunsurile la aceste întrebări se leagă între ele şi lămuresc toată evoluţia acestei destul de controversate personaje politice apărute aproape de nicăieri în urmă cu aproape 10 ani.

Monica Macovei îşi arogă singură meritul de a fi vârful de lance în lupta împotriva corupţiei. E drept că atitudinea publică a acesteia şi în timpul cât a condus Ministerul Justiţiei şi în calitate de europarlamentar a fost permanent una de susţinere a justiţiei independente şi corecte. Dar de aici până la atitudinea de-a dreptul narcisistă, de autoadulare pentru merite pe care nimeni nu i le contestă, este o mare diferenţă. De aici…

Vezi articolul original 420 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 16.170 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: