fata noptii

revista blogurilor

Terasa cu rose-uri

„Alinierea de rose-uri a fost una clasica, fara elemente inedite. Am incercat totusi sa surprind mai multe elemente: vinuri seci, demiseci si spumante, vinuri de diferite intensitati ale culorii, vinuri din diferite regiuni, vinuri de supermarket si vinuri de retail specializat, si nu in in ultimul rand, vinuri relativ usor de inteles si abordat, asa cum trebuie sa fie intr-o seara de vara.”
@Vinul din Cluj

Vinul din Cluj

rose-uri pregatite la gheata rose-uri pregatite la gheata

Am reluat seria degustarilor din vara asta -cu rose-uri, cum altfel –  dintr-un unghi inedit. Atat la propriu, cat si la figurat. Invitatia unei companii locale de a tine o degustare de seara la mijlocul saptamanii, m-a mobilizat si mi-am regasit senzatia aceea de anticipare galopanta data de pregatirea elementelor organizatorice, a listei de vinuri si a celorlalte trebuincioase.

Cu aceasta ocazie, pe langa un public interesat si activ, am descoperit si o fata inedita a Clujului: obisnuit cu stradutele inguste, ingropate intre siruri de acoperisuri venerabile din centru, m-am trezit dintr-o data intr-o adevarata oaza de spatiu si deschidere: terasa retrasa a cladirii, cu o panorama superba asupra turlelor, acoperisurilor si dealurilor care puncteaza orizontul urbei de pe Somes. Un spatiu generos pentru o degustare in aer liber, care a oferit acea senzatie de lejeritate si deschidere care lipseste evenimentelor de acest fel tinute in…

Vezi articolul original 227 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 28, 2014 de în Vinul din Cluj şi etichetată , .

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 15.899 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: