fata noptii

revista blogurilor

4 despre războiul Ponta – Adrian Sârbu. Plus, ce rol joacă Sebi Ghiță

„2) Despre ce au discutat trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei doi.„Mi-a cerut să opresc niște controale”, spune Ponta. „Minte!”, vine replica scurtă a lui Sârbu… Ei, și dacă e vorba despre cuvânt, premierul Ponta are o problemă: de la plagiat încoace, trecând prin toate eludările publice ale adevărului – ca să mă exprim eufemistic – șeful Guvernului nu dă pe-afară din punct de vedere al credibilității! Nu că Sârbu ar fi vreun sfânt, dar punerea față în față a celor doi nu-l avantajează pe celălalt.”
@Adrian Halpert

AdrianHalpert.com

Războiul public dintre premierul Ponta și mogulul media Adrian Sârbu a consumat deja câteva episoade, culminând cu declarația de aseară a primului-ministru, care a declarat că șeful Mediafax și Gândul (fost CEO al Grupului PRO) i-ar fi cerut să oprească niște controale ANAF la firmele sale. Iată câteva observații despre cheia în care poate fi citită această luptă surprinzătoare.

ponta sarbu ghita1) Sârbu nu neagă că a fost la Guvern în biroul lui Ponta. De altfel, se poate verifica și registrul intrări în Palatul Victoria.

2) Despre ce au discutat trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei doi.„Mi-a cerut să opresc niște controale”, spune Ponta. „Minte!”, vine replica scurtă a lui Sârbu… Ei, și dacă e vorba despre cuvânt, premierul Ponta are o problemă: de la plagiat încoace, trecând prin toate eludările publice ale adevărului – ca să mă exprim eufemistic – șeful Guvernului nu dă pe-afară din punct de vedere al…

Vezi articolul original 162 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 14, 2014 de în Uncategorized şi etichetată , .

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 11.114 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: