fata noptii

revista blogurilor

Oferte

„Categoria mascaţii. Acestea sunt omuleţii care întreţin blogurile oficiale, politcally correct, juste sub toate aspectele, atât de antiseptice încât e clar că autorul nu e o persoană umană. Bănuiesc că ar vrea să fie supra(uman?). Presupun că pe unii îi impresionează, altfle nu s-ar cheltui bani pentru aşa ceva. Mie mi se pare întotdeauna că în spatele unor astfel de “monumente călare” se ascund nişte oameni mici, foarte mici.”
de Cronica rezervistului

CRONICA [R]

Dacă ar fi să găsesc un cuvânt cheie, care să descrie trăsătura comună a majorităţii postărilor pe internet (bloguri, reţele, etc.), eu aş alege cuvântul oferte. Veţi înţelege mai încolo de ce această postare nu conţine linkuri.

Încerc, în cele ce urmează să fac un inventar al acestor oferte, pe care vă invit să-l corectaţi, completaţi sau desfiinţaţi, după cum vă va fi cugetul.

  1. Categoria izbăvitorii. Sunt cei care vor să ne ferească de ruşi sau de americani, de oculta mondială, de multinaţionale, de satanişti… Cruciadele lor par solitare şi cred că uneori sunt, alteori nu. Depinde şi nu e prea important. Interesant este că aceste campanii acreditează în primul rând ideea că acel pericol există. Apoi ni-l amintesc din când în când, de parcă ar fi neliniştiţi în privinţa faptului că noi, cititorii, ne-am putea gândi şi la altceva. În general nu oferă nici o soluţie…

Vezi articolul original 278 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iunie 28, 2014 de în CRONICA REZERVISTULUI şi etichetată , , , .

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 16.534 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: