fata noptii

revista blogurilor

Parlamentarii s-au înfrățit cu toți infractorii și acum ne vorbesc despre morală

„Nu Traian Băsescu a ţinut apologia infracţiunii, atacând procurorii şi judecătorii şi apărând corupţii dovediţi şi încarceraţi în momentul de faţă. Jurnaliştii şantajişti de la Antena 3 şi RTV, care de multă vreme pun presiune pe justiţie, nu sunt în solda lui Traian Băsescu. Nu preşedintele l-a luat pe penalul Gigi Becali în partid, purtându-l ca pe Sfintele Moaşte şi înghesuind un puşcăriaş în plus pe lista de parlamentari corupţi. De ce şi-ar da atunci Traian Băsescu demisia, fără ca cei care o cer să nu facă acelaşi gest. Oare Traian Băsescu şi-a plagiat lucrarea de doctorat, gest care în sine este o infracţiune? Şi Ponta nici nu se gândeşte să demisioneze, ba din contră vrea să ajungă el pe scaunul ocupat acum de Băsescu.”

(de Ștefan Ciocan)

Sare'n Ochi

Bercea Mondial-ce de lemn Bercea Mondial a fost vicepreședinte PSD Olt. Normal, în PSD s-au aciuat borfașii României – știu că la o adică se-ncolonează întregul grup infracțional organizat să stea cu pieptul pavăză, să-i apere de Justiție.

Parlamentul a votat o declaraţie politică prin care a încercat să crape obrazul preşedintelui Traian Băsescu. Numai că bătrânului lup de mare puţin îi pasă de Parlament. Culmea este că are şi argumente pentru care poate să le spună parlamentarilor arcului guvernamental că îl doare în cot de părerea lor despre corupţie şi independenţa justiţiei.
Un prim argument este acela că poporul s-a pronunţat odată cu o majoritate covârşitoare cu privire la reducerea la 300 a numărului de parlamentari. Parlamentul nu a ţinut cont de voinţa electoratului. În aceste condiţii de ce ar trebui preşedintele să ţină cont de voinţa Parlamentului? Un alt argument este legat de atitudinea parlamentarilor care au făcut front comun în jurul…

Vezi articolul original 338 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

pagerank

Fatanoptii.wordpress.com Pagerank

Statistică

  • 16.534 hits

23.06.2014

Flag Counter

Arhive

Follow fata noptii on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: